1049-Wandpanelen_header.webp

Houten Wandpanelen

Houten wandpanelen zijn een mooie en veelzijdige optie voor wandafwerking! Eikenhouten wandpanelen hebben de reputatie van luxe en warmte toe te voegen aan een ruimte, en de akoestische werking ervan is een waardevolle toevoeging, met name in ruimtes waar geluidsabsorptie van belang is. Als je de akoestische wandpanelen van eikenhout wilt gebruiken, kun je ze overal ophangen, van een knusse woonkamer tot een bruisende kantoorruimte, van een sfeervol restaurant tot een dynamische conferentiezaal. Je kunt de akoestische wandpanelen dus overal ophangen waar je wilt dat de klanken verbeteren.

Het feit dat de wandpanelen goed geluid absorberen is niet het enige voordeel. De wandpanelen zijn ook goed voor het klimaat, want het feit dat de panelen zijn gemaakt van eiken gelamineerde latten op een vilten ondergrond geeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en isolatie.

Het vilt is mogelijk in zwart of grijs. De latten zijn er in verschillende breedtes en in 40 verschillende kleuren te krijgen, dus je kunt de panelen aanpassen aan je eigen smaak en interieur.

Wil je de verschillende mogelijkheden met wandpanelen bekijken? En wil je weten hoe eiken wandpanelen precies werken? Wij nodigen je uit in onze winkel in De Lier en zullen je de mogelijkheden uitleggen.

Wandpanelen
Wandpanelen
Alle behang
  • Paneelbehang: een echte eyecatcherEr zijn zoveel soorten paneelbehang dat je haast wel kunt zeggen dat alles mogelijk is! Sterker nog: wanneer je de ideale p..
  • Vliesbehang in verrassende kleuren en patronen Behangen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden.
  • Glasvezelbehang: Een Sterk Staaltje BehangDe basis van deze nieuwe behangsoort zijn fijne glasvezels.
  • Vinylbehang hét behang voor de badkamer of keukenVinylbehang is een type behang dat voor een gedeelte of volledig uit vinyl (kunststof) bestaat.
  • Houten WandpanelenHouten wandpanelen zijn een mooie en veelzijdige optie voor wandafwerking! Eikenhouten wandpanelen hebben de reputatie van luxe en warmte t..