892-lier11.png

Ons team

Maak kennis met ons team!

Alle medewerkers van Colors@Home B&S hebben een passie voor interieur. We zullen er alles aan doen om van jouw woning een paleisje te maken dat helemaal voldoet aan jouw woonwensen. We zijn een hecht team dat nauw met elkaar samenwerkt. We zullen er alles aan doen om jouw droominterieur te realiseren. 

 

Tamara

 

Meet Tamara! Zij is één van onze verkoopsters. 
Zij helpt je het liefst om je hele droomhuis in te richten.

Ze heeft een passie voor stoffen, raamdecoratie en behang; kortom alles wat met interieur te maken heeft. Ze geniet van haar werk. Daarnaast geniet ze ook van haar gezin en vrienden en kijkt ze graag naar een potje handbal. 

Werkdagen: dinsdag (even weken), woensdag, donderdag en zaterdag (oneven weken)

 

Gertjan

 

Meet Gertjan! Hij is de eigenaar. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring en is altijd op de werkvloer te vinden. Gertjan weet overal een passende oplossing voor en hij zorgt ervoor dat klant altijd blij is met eindresultaat.

Naast zijn werk is hij erg sportief en speelt hij graag voetbal en tennis. Met een rondje toeren op de brommer maak je hem ook erg blij. 

 

Leonie

 

Meet Leonie! Onze andere verkoopster. Ze denkt graag met een klant mee, ze heeft een goed kleurgevoel en vindt het een feestje om een plan te maken met klanten wat helemaal bij hen past! Ze heeft een grafische achtergrond en vindt het leuk om in haar vrije tijd te illustreren.

Naast haar werk heeft ze een gezin met jonge kinderen die de nodige aandacht vragen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vrienden/vriendinnen af te spreken.

Werkdagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag (even weken)

 

Silvia

 

Last but not least: meet Silvia! Zij is mede eigenaar en de vrouw van Gertjan. Ze doet de boekhouding en ze neemt een gedeelte van de verkoop voor haar rekening. Ze heeft een passie voor gordijnen en behang. Deze items zorgen volgens Silvia voor gezelligheid en sfeer in huis. Als ze haar gang mag gaan, zit er elk jaar nieuw behang op de muren.

In haar vrije tijd leest ze graag een boek of werkt ze in haar tuin. Doet ook aan powerwalken en schilderen.
triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home B&S
Prinses Margrietstraat 16|2678 EC De Lier
Telefoon 0174-513159
E-mail info@b-s-delier.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home en CBW-erkend.
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10.00 - 12.1513.15 - 17.30
Woensdag10.00 - 12.1513.15 - 17.30
Donderdag10.00 - 12.1513.15 - 17.30
Vrijdag10.00 - 12.1513.15 - 17.30
Zaterdag10.00 - 16.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.